KCR Computers

Computer problemen? Wij lossen het voor u op!

Over Ons

KCR Meppel de naam waar ik oorspronkelijk mee ben begonnen, in 2002, heeft ”QUICK SERVICE” nog steeds hoog in haar vaandel staan.

SERVICE is een kreet die u natuurlijk ook kent, en uiteraard ook van een bedrijf verwacht, maar dit is bij een COMPUTER bedrijf heel erg belangrijk, omdat storingen zich altijd op de meest ongelegen momenten voordoen. Wij zijn maar een klein bedrijfje, en dit willen we graag zo houden, hierdoor kunnen we relatief lage prijzen berekenen, en hoge kwaliteit garanderen!

Wij komen bij u aan huis, of bij u op het bedrijf. Dit heeft enkele voordelen: u hoeft niet te slepen met de computer, en u ziet wat er met uw computer gebeurt tijdens de reparatie. Heeft u een laptop reparatie dan hebben wij het liefst uw laptop in onze werkplaats.

Het enige wat u hoeft te doen is KCR Computers bellen. Wanneer u contact met ons opneemt, streven wij ernaar zo spoedig mogelijk bij u aanwezig te zijn. Liefst de zelfde dag nog.

Mocht het voorkomen dat wij het probleem niet op locatie op te lossen dan nemen wij de computer mee naar de werkplaats en zorgen ervoor dat uw PC gerepareerd weer z.s.m. bij u terugbezorgd wordt. Ook wanneer u overweegt om een nieuwe PC te kopen, bent u bij ons aan het goede adres.

Onze dienstverlening richt zich zowel op particulieren, als op klanten uit het Midden- en Kleinbedrijf.

Wilt U meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Show Buttons
Hide Buttons